Petitchef

Orez basmati cu sofran

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai aveti nevoie de un vas termorezistent cu capac, sau in locul capacului folie de aluminiu. Preincalziti cuptorul la 60 C, nu mai mult pt ca poate crapa vasul.
    Se spala orezul si se lasa cam 5- 10 min. in apa rece. Intre timp faceti supa.
  • Puneti orezul, vinul, supa (care va trece bine peste orez) si sofranul in vasul termorezistent, acoperiti.
    Dati la cuptor si ridicati temperatura la 160 C. Intr-o jumatate de ora e gata, cand scade supa.

Rețete inrudite

YouTube

Orez cantonez



Poze

Orez basmati cu sofran
Orez basmati cu sofran - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2013

10+

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătim orez basmati?
Cum să gătim orez basmati?
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează