Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

REȚETE





REȚETE

Organe (ficat, maduvioara, fudulii, momite) la gratar

de (Vizitează situl)
(4.00/5 - 3 voturi)


Ingrediente





Ficat, maduvioara, fudulii, momite, untdelemn, unt, patrunjel, lamii.



Mod de preparare



Ficatul de vitel se taie in felii de 2-3 cm grosime, iar cel de pasare se lasa intreg, daca nu este prea gros.Fuduliile se curata de membranele groase care le inconjoara si fiecare se taie in jumatati, fara insa a le desprinde; se ung toate cu untdelemn si se frig pe gratar simplu sau, de preferinta, dublu, ca sa se poata intoarce mai usor (daca se frig pe jaratic).Bucatile fragede de maduvioara sau momite, de asemenea, se asaza pe gratar dublu (sau depinde de forma gratarului), dupa ce au fost unse cu untdelemn.Se pot infasura in hirtie, unsa bine cu untdelemn si, apoi, se asaza de asemenea pe gratar dublu electric sau alta sursa de caldura, insa nu direct pe flacara (sub gratar se pune un disc subtire de metal sau o tava din tabla, ca sa nu ia foc hirtia).Gratarul se intoarce pe ambele parti, timp de cca 20 minute, pina cind se rumenesc.Se servesc cu bucatele de unt si felii de lamiie, sau cu mujdei de usturoi.

Imprimer cette page
de Retete culinare,Retete ilustrate,Retete usoare,Retete 2010,Carte de bucate,Prajituri,pizza (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelulCele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Salată de varză cu morcov

Salată de varză cu morcov
dezgustător
delicios