Ingrediente: * 500 g ciocanele de pui * 1 ceapa * 3 catei de usturoi * foi de dafin,piper,cimbru * 500 ml suc de rosii * 1 pahar de vin alb (100 ml) *...
Ingrediente: Fetelor, o sa va impartasesc o reteta , care imi aduce aminte de copilarie. Tatal meu, d-zeu sa-l odihneasca, o gatea tare , tare bine, ostropel...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Ingrediente: 0.50 kg-pulpe de pui cu os 1 lingura-ulei de floarea soarelui 1 legatura-ceapa verde 300 ml-bulion 250 ml-apa dupa gust-sare de bucatarie un...