Petitchef

Paella cu creveti

Paella cu creveti Photobucket 1. Punem cateva firisoare de sofran pur in putina apa fierbinte.
2. Tocam 2 catei de usturoi + putina iutica ( ala micu'rosu de-l vedeti in poza, e criminal, am pus putin).
3. Tocam 1 ardei rosu gras.
4. Calim usturoiul + ardeiul iute in ulei de masline, 1 minut.
5. Adaugam ardeiul, mai calim 2-3 minute.
6. Calim si crevetii 2-3 minute, apoi scoatem totul intr-un vas, pastram la cald.
7. In uleiul ramas calim orezul, apoi adaugam apa cu sofran.
8. Adaugam supa treptat, pana bobul de orez e fiert.
9. Adaugam la final crevetii&ardeiul, mai lasam sa se imprieteneasca cu orezul, apoi stingem focul, si lasam acoperit 5 minute.
Photobucket Asta e paella mea! Ca bate sau nu cu realitatea, asta e, mie mi-a placut :)

Photobucket M-am inspirat de pe vreaucevabun.







Comentarii:

11/01/2013

Nui asa tare

(0) (0) Abuz
31/12/2012

Este fffffff buuuuuuuuuuuuuunnn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Retete cu... creveti Retete cu... creveti Paella – o mancare de 5 stele culinare Paella – o mancare de 5 stele culinare

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează