Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

PAINE IMPLETITA IN CINCI

De Cu Mimi in bucatarie
(4.50/5 - 4 voturi)





Sursa de inspiratie este aceeasi ca la painea impletita in patru,tehnica I http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/04/cum-se-impleteste-painea-in-4-dar-in-5.html

Aluatul folosit este acelasi ca aici.
Tehnica este urmatoarea:
-aluatul de imparte in 5 si se formeaza suluri egale si se aseaza ca in imagine


-aducem sulul din pozitia 5 in pozitia 3,sulul din prima pozitie in pozitia 3,si tot asa




Se lasa painea la crescut,se unge cu gslbenus si lapte,se pun seminte si se da la cuptor- incins la 200g,in primele 10 min.,apoi reducem temp. la 180g si coacem inca 25-30 minute,pana se rumeneste frumos.




Printează paginaAdaugă la favorite
De Cu Mimi in bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?


Planificator de meniu

Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: