Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

PAINE IMPLETITA IN CINCI

De Cu Mimi in bucatarie
(4.50/5 - 4 voturi)




Sursa de inspiratie este aceeasi ca la painea impletita in patru,tehnica I http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/04/cum-se-impleteste-painea-in-4-dar-in-5.html

Aluatul folosit este acelasi ca aici.
Tehnica este urmatoarea:
-aluatul de imparte in 5 si se formeaza suluri egale si se aseaza ca in imagine


-aducem sulul din pozitia 5 in pozitia 3,sulul din prima pozitie in pozitia 3,si tot asa




Se lasa painea la crescut,se unge cu gslbenus si lapte,se pun seminte si se da la cuptor- incins la 200g,in primele 10 min.,apoi reducem temp. la 180g si coacem inca 25-30 minute,pana se rumeneste frumos.




Printează paginaAdaugă la favorite
De Cu Mimi in bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Video sugerat


Rețete inrudite


Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăGruyère – semnatura elvetiana in lumea branzeturilorGruyère – semnatura elvetiana in lumea branzeturilor


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei