Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

PAINE IMPLETITA IN CINCI

De Cu Mimi in bucatarie
(4.50/5 - 4 voturi)




Sursa de inspiratie este aceeasi ca la painea impletita in patru,tehnica I http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/04/cum-se-impleteste-painea-in-4-dar-in-5.html

Aluatul folosit este acelasi ca aici.
Tehnica este urmatoarea:
-aluatul de imparte in 5 si se formeaza suluri egale si se aseaza ca in imagine


-aducem sulul din pozitia 5 in pozitia 3,sulul din prima pozitie in pozitia 3,si tot asa




Se lasa painea la crescut,se unge cu gslbenus si lapte,se pun seminte si se da la cuptor- incins la 200g,in primele 10 min.,apoi reducem temp. la 180g si coacem inca 25-30 minute,pana se rumeneste frumos.



Printează pagina
De Cu Mimi in bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


REȚETE


Rețete inrudite


Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi

Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si ierburi
dezgustător
delicios