Petitchef

PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai intai am prajit pesmetul in putin unt si pus la rece. Branza de vaci maruntit-o bine cu dosul furculitei, amestecat cu ouale, cu aromele, si grisul. luat cu lingurita cate putin din compozitie si, in palme, modelat cate un papanas in forma de bila.
  • Pus pe foc o cratita cu apa si cu o lingurita de sare. Cand clocoteste apa, am pus papanasii, se trece cu spumiera pe sub ei, avand grija sa nu se lipeasca de fundul cratitei, apoi pus capacul.
  • Lasat sa fiarba la foc mic 10 - 15 minute, apoi stins focul dar lasat papanasii in apa fierbinte. Astfel grisul se umfla iar papanasii devin fragezi si pufosi. Papanasii se scot cu spumiera, se scurg apoi i dat prin pesmetul amestecat cu zahar si astia sunt papanasii din branza de vaci cu gris.

A adi`s blog

Poze

PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS - poza 2
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS - poza 3
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS - poza 4
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS - poza 5
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI CU GRIS - poza 6

Întrebări:




Comentarii (50):

Daniela, 15/01/2024

Hmm, gust bun dar papanașii mei cu aceasta reteta nu s-au legat. Voi încerca alta reteta pe viitor

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Elisa, 28/10/2019

Am gătit această rețetă este foarte delicioasa! Eu când o servesc deasupra pun puțină smântâna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/08/2018

SUPER BUNA!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Machilleos, 15/08/2018

Este o reteta foarte buna si sanatoasa am facut-o de multe ori cand aveam copii mici foarte buna pt copii
Persoana care a comentat (este o reteta urata de cacat) ea or el este o persoana de cacat fara nici o valoare am vazut multi prosti care comenteaza cu vocabular de cacat. Daca ai ceva de spus poti sa spui in mod civilizat nu trebue sa jignesti pe nimeni chiar felicit persoanele care vin cu retete pentru ca asi pierd timpul si nu trebue sa fie batjocorite.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Beatrix, 18/11/2017

Exact ca in Ardeal

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2017

Desert gustos si rapid-pentru adulti! fiul meu ii mananca dimineata, inainte de gradinita.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/05/2015

Exact ca la mama acasa!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/06/2013

Excelenti

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/03/2015

E un desert gustos si usor de preparat.Multumim !

(0) (0) Abuz
24/02/2014

Delicios

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează