Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pasca moldoveneasca

De Retete culinare,Retete ilustrate,Retete usoare,Retete 2010,Carte de bucate,Prajituri,pizza
(3.67/5 - 18 voturi)




8 Oua
- 1 Lamaie (coaja)
- 1 Pumn de stafide
- 1 lingurita rasa de sare
- 250 g. Zahar
Mod de preparare:
Branza se da prin sita. Se adauga sarea, zaharul, ouale batute spuma, stafidele, coaja de lamaie si aproximativ 2 linguri cu varf de faina.Se amesteca totul.Se ia (se fura) din aluatul de cozonac o mana de aluat.Aluatul se intinde foooarte subtire pe planseta.Cratita se unge cu untura (ideal osanza) si se tapeteaza cratita cu foaia de aluat.Se toarna branza (compozitia) de mai sus in cratita peste aluat.Se bate un ou (intreg) spuma si se unge cu el pe deasupra compozitia.Se da foc la cuptor si se coace la foc foarte mic cam o ora si jumatate.Se incearca cu o scobitoare.Cand nu se mai prinde compozitia de scobitoare si deasupra s-a rumenit, este copt.Se lasa in cratita pana se raceste complet.
Pofta mare.

Imprimer cette page
De Retete culinare,Retete ilustrate,Retete usoare,Retete 2010,Carte de bucate,Prajituri,pizza (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)

Tarta cu smochine si mascarpone (reteta video)
dezgustător
delicios