Petitchef

Pastai - pagina 2

32 rețete
Rețetă Mancare de pastai galbene cu carnati

Mancare de pastai galbene cu carnati

(13 voturi), (3) , (5)
Felul principal Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: fasole pastai 2 linguri bulion ulei de masline 6 cabanosi sau carnati oltenesti 3 cepe 2 morcovi un ardei kapia rosu un pahar cu vin alb sec...
Rețetă Pulpe la cuptor cu pastai

Pulpe la cuptor cu pastai

(5 voturi), (2)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4-6 pulpe de pui, 800 g fasole pastai, o ceapa mare, arome, patrunjel verde, sare, ulei.
Rețetă Pasta de pastai galbene

Pasta de pastai galbene

(3 voturi), (2)
Aperitiv Foarte ușor 40 min 10 min
Ingrediente: 400 g pastai galbene 150 g morcovi, curatati si feliati 1 ceapa, curatata si tocata 2 catei de usturoi, zdrobiti zeama de la ½ lamaie 1 lingurita...
Rețetă Fasole pastai, conservata pentru iarna

Fasole pastai, conservata pentru iarna

(230 voturi), (22) , (2)
Altele Foarte ușor 15 min
Ingrediente: fasole verde sau galbena sare aspirina borcane cu capac
Rețetă Placinta cu pastai de fasole

Placinta cu pastai de fasole

(1 vot), (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 500 g fasole pastai, 2 linguri ulei masline, 300 g faina tapioca, 1 lingura ierburi aromate, 100 g unt, apa cat cuprinde, sare.
Rețetă Friptura de porc cu garnitura de pastai, cartofi si mere

Friptura de porc cu garnitura de pastai,cartofi si mere

(1 vot), (9)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g cartofi 1 ardei rosu 1 ceapa sare piper 2 linguri bulion 2 mere sos gravy 150 ml ulei 1 cutie pastai fierte
Rețetă Mancarica de mazare si pastai

Mancarica de mazare si pastai

(7 voturi), (1) , (1)
Deoarece -mi plac la nebunie mazarea si pastaile, mai ales proaspete, incerc cat mai multe combinatii si retete, pt ca oricum este sezonul lor. Cantitatile pt aceasta reteta sunt " ochiometrice " cum zice Corina . Asadar , am calit o ceapa si cativa
Rețetă Fasole pastai conservata in apa

Fasole pastai conservata in apa

(240 voturi), (25) , (1)
Este o reteta pe care o fac in fiecare an si nu se strica niciodata. Este simpla: Se poate folosi orice fel de pastai, verzi sau galbene. Sa fie tinere (cu bobul un pic format), proaspete (casante atunci cand le rupem, adica sa nu fie vestejite). Le cura
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează