Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc...
Ingrediente: 320 g penne, 160 g ton in ulei, 20 g concentrat de rosii, 50 g masline fara samburi, 1 catel de usturoi, 3-4 fileuri de peste sarat (ansoa), 1...
Ingrediente: 100 g paste penne o ceapa 2 catei usturoi o jumatate ardei gras o conserva rosii in bulion carnea a doi carnati proaspeti 1/2 lingurita oragano 1/2...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Pentru paste : 300g paste penne 2 linguri ulei florea soarului (sau ulei de masline) ½ lingurita sare Si doua litri apa (pentru a fierbe pastele)...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 250 g de paste scurte 300 g de ciuperci un catel usturoi o lingura de patrunjel tocat marunt 2 linguri ulei extravergin de masline sare piper
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...
Ingrediente: 500 g carne de vitel de preferat vrabioara, 1lingurita vegeta, 1 lingura pesmet, 1 pahar de vin alb, ulei, un praz mare, 1 ceapa rosie, 2 morcovi,...