Piept de pui cu sos Madeira
Preparare
-
Pieptul de pui se taie in 4 fileuri. Se sareaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins. Se scoate si se tine deoparte la caldura.
-
In aceeasi tigaie se pune Madeira si se lasa sa fiarba rapid pana se evapora la jumatate. Se adauga supa si se fierbe 4-5 minute. Se adauga frisca si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se pune si mustarul, se sareaza si se toarna sosul fierbinte peste fileurile de pui.
-
Sos pentru curcan cu MadeiraPlacinta cu carne de caprioaraCaprioara cu sos de merisoareFicat de vitel cu ceapa caramelizataGasca cu sos dulce-acrisor de cireseCoq au Vin rapidPiept de pui cu arahideMini-carnaciori in aluat.
-
Cannelloni cu vita si mielTocana de pui cu porumb dulceSupa-crema de sparanghelPlacintele cu carne de iepureTurnedou de vitaPulpe de pui cu mere caramelizateVitel cu portocale si cartof dulce.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe