Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Piept de pui cu sos Madeira

De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
(3.00/5 - 1 vot)


Ingrediente: 1 lingura ulei floarea-soarelui, 600 g piept pui, 75 ml Madeira, 300 ml supa pui, 100 ml smantana frisca, 1 lingurita mustar Dijon.

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie in 4 fileuri. Se sareaza si se prajeste pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei incins. Se scoate si se tine deoparte la caldura. In aceeasi tigaie se pune Madeira si se lasa sa fiarba rapid pana se evapora la jumatate. Se adauga supa si se fierbe 4-5 minute. Se adauga frisca si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se pune si mustarul, se sareaza si se toarna sosul fierbinte peste fileurile de pui.


Printează pagina
De Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:



Rețete inrudite


Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Fresh de pepene galben

Fresh de pepene galben
dezgustător
delicios