Ingrediente: Mix de salata 140 gr de boabe porumb 2 rosii 1 shallota 40 gr seminte de pin 12 varfuri de sparanghel 90 de grame de piept de rata uscat 100 de...
Ingrediente: 4 cepe potrivite 1 capatana de usturoi 1 cutie de rosii cuburi 2 linguri bulion 1 punga de pipote si inimi 1 cana de apa sare, delikat, piper
Ingrediente: 500 g pipote, 6 cepe verzi cu tot cu cozi, 3 morcovi mici, 1 ardei gras, 4 rosii foarte coapte, decojite, 500g mazare, 2 linguri de marar tocat.
Ingrediente: jumatete kg pipote -un borcan 800 grame mazare 3 cepe verzi -un morcov o lingura pasta rosii 2 linguri zarzavat pentru ciorben si tocanite sare,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g amestec de pipote si inimi de pui 500 g cartofi, curatati si taiati cubulete de 2 cm 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 2 cepe, tocata...
Ingrediente: 1 kg pipote si inimi de pasare 100 ml. ulei 100 g. morcov 100 g. ceapa 100 g. ardei gras 100 g. pastarnac 100 g. telina 200-300 g. cartofi 200 g....