Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Placinta cu branza (cu foaie turnata)

de (Vizitează situl)
(4.71/5 - 93 voturi)

20 comentarii

Ingrediente:

Pentru foaie:
3 oua
14 linguri apa
14 linguri ulei
14 linguri zahar
16 linguri faina
1 praf de copt
stins in suc de lamaie

Pentru umplutura:
600 gr branza de vaci
150 gr zahar fin
4 oua
zahar vanilat
1 plic budinca de vanilie

Din pacate aparatul meu de fotografia mai avea baterie foarte putina, asa am ales sa va arat produsul finit, oricum sunt  sigura ca procesul de executie il cunoasteti deja.
Batem ouale bine cu mixerul la viteza mare, apoi adaugam pe rand apa, uleiul, zaharul, faina si la final praful de copt stins in zeama de lamaie. Ingredientele se pun exact in aceasta ordine. Ungem tava cu putin ulei punem jumatate din cantitatea de aluat si dam la foc iute cca 5 minute ca sa prinda repede pojghita deasupra.
 Intre timp branza cu ouale, zaharul, praful de budinca si un plic de zahar vanilinat se mizeaza bine pana devin o crema pufoasa. Cand foaia s-a copt usor scoatem tava din cuptor, punem intreaga compozitie de branza si apoi incet turnam restul de aluat deasupra branzei, pentru a o acoperii in intregime. Se baga din nou la cuptor de aceasta data la foc mic pentru 30-40 de min pana se rumeneste frumos. cand este gata se lasa la racit apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar. 


Imprimer cette page




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

Super reteta...........,mai asteptam si alte retete la fel de bune . Nota 10!

4 / 5

Este prea dulce cu aceste foi

1 / 5

Varzaaa

5 / 5

Excelent!!!

... click aici pentru a vedea toate comentariile (20)

Rețete inrudite


Articole conexe



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tort triplu cu mousse de ciocolată

Tort triplu cu mousse de ciocolată
dezgustător
delicios