Petitchef
PETITCHEF
Căutare avansată

PLACINTA CU CARTOFI - de post

De minunea mea
(4.50/5 - 10 voturi)
2 comentarii



Am folosit:
cartofi mari, rosii - 4 buc
ceapa verde - 2 legaturi
ciuperci- vreo 5 bucati
marar, patrunjel
sare, piper
ulei
aluat foietaj - pe care l-am intins putin, sa nu fie prea mult(gros)


Eu am curatat cartofii si i-am pus la steamer, cuburi, pt 20 de min. Ciupercutele le-am curatat si taiat in bucati mici; ceapa am curatat-o si tocat-o.
Am pus in tigaia de teflon 2 linguri de ulei, am calit ceapa, am adaugat ciupercutele, iar la sfarsit, un pic si cartofii; am sarat si condimentat si am adaugat si verdeata.
Am taiat aluatul, am intins in foi potrivite, am umplut si rulat si asezat in tava; am uns cu putin ulei si am dat la cuptor cam 25 de min la foc potrivit.




Printează paginaAdaugă la favorite
De minunea mea (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Groaznic

Postat 04/12/2012, 19:19
5 / 5

O reteta foarte apetisanta. Am mai adaugat cativa catei de usturoi si un pic de cili pentru a putea bea o bere sau un pahar de vin.

Postat 10/04/2012, 14:34

Video sugerat


Rețete inrudite


Rețete


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Miligrame (mg)
Gram (g)
Ounce (oz)
Pound (lb)
Kilograme (kg)
Millilitri (ml)
Centilitri (cl)
Decilitri (dl)
Litry (l)
Grade Fahrenheit (°F)
Grade Celsius (°C)

Meniul zilei


Primirea meniului zilnic: