Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

MENIUL ZILEI

Arhiva meniurilor

Primirea meniului zilnic


Poale-n brau moldovenesti

de (Vizitează situl)
(4.49/5 - 378 voturi)

48 comentarii



Pentru aluat avem nevoie de:

500g faina
2 oua
25 g drojdie
50 g zahar
150 ml lapte
50 g unt
1/2 lingurita sare

Pentru umplutura de branza avem nevoie de:

250 g branza
2 oua
100 g zahar
2 linguri smantana
esenta de rom

In cuva masinii de paine am pus faina,facand o gropita la mijloc,in care am pus drojdia inmuiata cu putin lapte caldut.Am lasat putin,pana a inceput drojdia sa spumeze.
Am adaugat ouale batute bine cu zaharul si sarea,untul topit si laptele.Am lasat masina sa-si faca treaba si cand aluatul arata asa...



Am trecut la treaba.
Aluatul se intinde intr-o foaie de 1 cm grosime si se taie patrate.



Pe mijlocul lor se imparte umplutura de branza.



In continuare,fiecare patrat se aduna catre mijloc,in forma de plic si se strang marginile,sa nu iasa branza.



Le mai punem cate un mot de aluat,le ungem cu ou batut si le transferam in tava tapetata cu hartie de copt.Le mai lasam putin sa creasca,apoi le dam la cuptor,pana se rumenesc.






Imprimer cette page
de Retete culinare si retete de prajituri (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentariisdfsd:

5 / 5

Foarte buna reteta! Multumesc!

| i cooked this recipe
4 / 5

Mi se pare o reteta simpla si delicioasa.

5 / 5

Foarte apetisante nu am facut pana acum dar sunt sigura ca sunt delicioase

5 / 5

Am incercat si eu aceasta reteta a fost foarte buna merita s-o incercati

5 / 5

Excelent!!!!!

5 / 5

Best!

| i cooked this recipe
... click aici pentru a vedea toate comentariile (48)

Rețete inrudite



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Inghetata rapida cu aroma de cafea

Inghetata rapida cu aroma de cafea
dezgustător
delicios