Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pogacele cu jumari

De Bucate Pe Alese
(3.80/5 - 15 voturi)

2 comentarii






Este o reteta din batrani,satioasa si merge bine langa un pahar de tarie.

Ingrediente:
600 g faina
400 g jumari (tocate prin masina)
(aveti aici si reteta de la jumari )
2 oua
sare dupa gust
1 pahar lapte caldut amestecat cu 1 cub rojdie ( 25 g) si 1 lingura zahar?

Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie.
Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari.
Se impatura in 4,dupa care se intinde din noi foaie,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor  (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime.
Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40 de minute,pana se rumenesc.






Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De Bucate Pe Alese (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Foarte buna

5 / 5

Suuuupppperr!!!


Rețete inrudite


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător