Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

PORUMB COPT PROASPAT sau CONGELAT DE POST LA GRILL

De Valentina Ionita Ghid CulinarPorumbul  proaspat sau congelat poate fi consumat cu mare succes copt la grill, gratar sau la jar.
In fiecare an pun la congelator porumb si astfel am toata iarna...

Cand folositi porumb proaspat,stiuletii de porumb se curata de frunze ,de matasica si puteti sa-i folositi intregi sau jumatati .

Intotdeauna opresc matasea de porumb si o pun la uscat pentru ceai ,aceasta fiind una dintre cele mai indicate plante pentru a preveni sau a trata o serie de afectiuni(rinichi,inima,obezitate,tulburari circulatorii).


Stiuletii de porumb proaspeti sau congelati se ung cu margarina sau cu ulei,se presara cu sare dupa gust,se aseaza pe gratarul aragazului ,se introduc in cuptor - la grill  cu grija sa fie intorsi pentru a se coace uniform pe toate partile.


Dupa gust se poate presara piper si se pot servi ca atare sau ca si garnitura la diferite preparate din legume sau peste ...


Imprimer cette page
De Valentina Ionita Ghid Culinar (Vizitează situl)


Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateFasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?


Convertor uinitați de măsurăDelicios sau Dezgustător

Salata de cruditati (reteta video)

Salata de cruditati (reteta video)
dezgustător
delicios