Pricomigdale umplute
Preparare
-
Cuptorul se preincalzeste la 150ºC. Zaharul pudra si migdalele se amesteca intr-un bol. Albusurile se bat spuma cu zaharul tos si se amesteca cu esenta de vanilie.
-
Se adauga amestecul de migdale omogenizand cu grija. Se pune compozitia intr-o punga de ornat si se formeaza fursecuri pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor 2 minute. Se lasa sa raceasca.
-
Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele. Pricomigdalele se ung si se lipesc doua cate doua. Briose cu afinePricomigdale cu nuci si ciocolata.
-
Butoane cu ciocolataBudinca glazurata cu fructe de padurePricomigdaleAmandineFursecuri cu albusuriBiscuiti olandeziChec clasicAmarettiNugaClafoutis cu nectarineRulada de martipanBiscuiti cu coacaze rosiiFursecuri de Craciun.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe