Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Profiterol

9 rețete

INGREDIENTE


Rețetă Profiterol cu crema de zmeura

Profiterol cu crema de zmeura

86 voturi
DesertFoarte ușor45 minute30 minute
Ingrediente: Pentru gogosi: 1 cana apa; 1/2 cana ulei; 1 cana faina; 5 oua. Am folosit o cana de 300 ml. Pentru crema si topping: 400 ml frisca; 350 g zmeura; 4...
Rețetă Profiterol

Profiterol

29 voturi
DesertFoarte ușor30 minute30 minute
Ingrediente: - 200 g unt - 2 cani faina - 500 ml apa - 1 lingurita de sare - 6 oua - 2 plicuri Crem Ole - 500 ml frisca lichida - 300 ml lapte...
Rețetă Minichoux a la creme si profiterol

Minichoux a la creme si profiterol

10 voturi
DesertFoarte ușor40 minute30 minute
Ingrediente: - 125 g faina - 250 ml apa - 3 oua - 100 ml unt topit/ulei - praf de sare - crema de vanilie Darling - 100 g cioco pentru glazura ...
Rețetă Profiterol

Profiterol

2 voturi
DesertFoarte ușor20 minute20 minute
Ingrediente: - 6 bigne-urireteta o gasiti aici - 100 g crema de vanilie - 50 g ciocolata cu lapte - 200 g de inghetata asortita...
Rețetă Profiterol cu inghetata de vanilie si sos de ciocolata

Profiterol cu inghetata de vanilie si sos de ciocolata

36 voturi
Nu am prea multe cuvinte sa va descriu acest minunat desert. A nu stiu cata oara l-am facut si mereu nu apucam sa fac fotografii. Desertul nu e complicat deloc, atata trebuie sa va bateti oleaca capul cu prepararea bigne-urilor, in rest, floare la[...]
Rețetă Profiterol cu capsuni

Profiterol cu capsuni

3 voturi
Profiterol cu capsuni Pentru umplutura iti trebuie:800 g capsuni 20 cl frisca lichida sucul unei lamai 10 cl sirop de capsuni 80 g zahar pudra 1 lingurita de esenta de vanilie Pentru gogosi iti trebuie: 50 g unt +unt cat o nuca pentru ungerea tavii 2[...]
Rețetă Paianjeni

Paianjeni

1 vot
Made by LianaGata, azi inchei seria de groaza de Haloween cu acesti paianjeni realizati din Profiterolul de la Dr.Oetker.Cantitate neta: 260gCutia contine: 70g praf pentru gogosele, 100g praf pentru crema, 90g praf pentru so de ciocolata.Se mai[...]
 

Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol

12 voturi
 Ingrediente: 100 g unt; 1 praf de sare; 125 g faina; 4 oua; 250 ml apa.Mod de preparare: Puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, dati oala deoparte de pe foc si adaugati faina[...]
 

Profiterol

6 voturi
Ingrediente:Pt. cojile de profiterol:- 75 ml ulei- 150 ml apa- 3 oua- 150 gr faina- putina sare Se pun la fiert apa, uleiul si sarea. Cand fierbe se adauga toata faina deodata si se amesteca pana incepe sa se prinda putin de fundul cratitei.[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

La multi ani mami!!

La multi ani mami!!
dezgustător
delicios