Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pure de mazare cu morcovi caramelizati si file de Tilapia

De POVESTI CULINARE
(4.33/5 - 3 voturi)










O mancare simpla ,aspectuoasa si foarte buna.



Avem nevoie pentru pure de :



-400 g mazare congelata.E de preferat celei la conserva pentru ca pastreaza mai bine verdele acela proaspat.

-100 ml ulei sau unt

-sare,piper

-2-3 catei de usturoi

-putina apa calda care va ramane de la fiertul mazarii.

-marar verde





Pentru morcovii caramelizati :



-100 g unt

-1 lingurita miere

-zeama de la jumatatede lamaie

-2 morcovi

-sare



Pureul de mazare :



Fierbem mazarea congelata 10 minute in apa cu sare.

Punem in blender mazarea,uleiul,usturoiul,sare ,piper,marar si apa calda doar cat sa obtineti un pure de consistenta dorita.

Mie imi place sa-si pastreze forma.



Morcovii caramelizati :



Curatati si spalati morcovii.

Taiati-i in lamele foarte fine ,pe lungime.

Puneti in tava untul.Adaugam morcovii,mierea si sarea.

Lasam in tava pana cand se inmoaie morcovii iar mierea le da o tenta usor caramelizata.

Totul dureaza vreo 3 minute.

Tragem deoparte si stopim cu lamaie.



Servim pureul de mazare cu morcovi,langa orice file de peste.

Eu am facut Tilapia,uns cu putin ulei de masline, in hirtie perament la cuptor.



Pofta buna !







Printează pagina
De POVESTI CULINARE (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:



Rețete inrudite


Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tort usor cu ciocolata si cafea

Tort usor cu ciocolata si cafea
dezgustător
delicios