Petitchef

Cartofi cu Rata

8 rețete
Rețetă Parmentier de canard

Parmentier de canard

(8 voturi), (14)
Felul principal Foarte ușor 45 min 20 min
Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de usturoi
Rețetă Piept de rață cu piure de cartofi

Piept de rață cu piure de cartofi

(135 voturi), (13) , (87)
Felul principal Ușor 30 min 431 kcal
Ingrediente: 1 piept de rață, 1 ceapă, 1 morcov, 100 ml vin roșu sec, 200 ml apă, 1 lingură miere, 1 lingură oțet balsamic, 1 lingură bulion, 1 linguriță boabe...
Rețetă Rață cu cartofi și sfeclă roșie

Rață cu cartofi și sfeclă roșie

(50 voturi), (6) , (17)
Felul principal Ușor 20 min 1 oră
Ingrediente: 2 copane de rață, 6 cartofi mici, 1 sfeclă roșie, 2 linguri unt, 3 fire de cimbru, sare, piper proaspăt măcinat.
Rețetă Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites

Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites

(78 voturi), (5) , (12)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 2 pulpe rata 1/2 kg untura de rata 2 foi de dafin 1 crenguta cimbru cateva boabe piper sare piper alb 5-6 cartofi medii
Rețetă Rata aromata in sos de vin rosu

Rata aromata in sos de vin rosu

(13 voturi), (14)
Felul principal Foarte ușor 1 h 20 m 30 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de...
Carnea de rata – intre da si nu?

Carnea de rata – intre da si nu?

(121 voturi)

Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.

Rețetă Rata aromata in sos de vin rosu

Rata aromata in sos de vin rosu

(5 voturi), (18)
Felul principal Foarte ușor 1 h 20 m 45 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de...
Rețetă Cartofi sarladaise cu filet de salau

Cartofi sarladaise cu filet de salau

(8 voturi), (1)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 1 kg cartofi,feliati subtire 2-3 lg untura de rata trufa sau hrib,feliat fin de tot* patrunjel,tocat usturoi feliat sare piper
Rețetă PIEPT DE RATA CU SOS DE CITRICE SI PIURE DE CARTOFI

PIEPT DE RATA CU SOS DE CITRICE SI PIURE DE CARTOFI

(25 voturi), (1) , (6)
mal De Craciun am pregatit acest fel din piept de rata si astazi (in sfarsit )o sa va arat cat de simplu s-a desfasurat totul. Am spalat si transat rata.Pieptul l-am dezosat. Pielea pieptului dezosat am crestat-o pentru a permite caldurii
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează