Petitchef

Tort aperitiv de Revelion

Desert
10 porții
1 h 30 m
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

pentru blat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Amesteci toate ingredientele de la blat si framanti un aluat potrivit de tare, pe care il lasi la dospit o ora. Tapetezi o forma de tort unsa cu hartie de copt, pui aluatul intins.
  • Si mai lasi la crescut 20 de minute. Coci timp de 30 de minute, lasi sa se raceasca si il tai in doua.
  • Omogenizezi untul moale cu branza de vaci. Pastrezi 1/4 din ea, iar restul o amesteci cu sare, dupa gust, si patrunjel verde.
  • A pus decat 100 de unt, 100 de cascaval si vreo 3 linguri de smantana, pentru ca nu a avut branza telemea. Si nici patrunjel n-a pus, ca erau destul de multe verdeturi in blat si nici in poza din revista crema de branza nu contine verdeata.
  • Pui jumatate pe primul blat , asezi felii de telemea- eu de cascaval, ungi cu o cantitate mica de crema si pui feliile de pastrama- eu sunca de Praga. Ungi cu crema din nou si asezi a doua jumatate de blat. Il imbraci cu crema de branza si asezi pe laturile tortului felii de carnat taiate subtiri.
    A avut trei feluri de salam uscat, am taiat feliile in doua si le-a suprapus frumos pe marginea tortului. Acoperi cu felii de rosii alternativ cu cele de salam cu masline.
  • A pus inca un rand de sunca de Praga, apoi a ornat cu salam Chorizo si cu cele trei feluri de salam uscat. Acoperi centrul tortului cu masline verzi, cu rosii cherry galbene, taiate felii si cu patrunjel verde. N-a avut masline verzi si nici rosii galbene, dar ampus in centru o tartina cu unt si cu icre rosii si a decorat cu o frunza de patrunjel.
  • Razi branza de oi si o asezi in strat subtire pe o hartie de copt. O introduci la cuptor pana cand capata o forma de grilaj. A avut, n-am facut in schimb am taiat bastonase de ardei verde si rosu si le-am pus printre feliile de salam. Faci cu un pos floricele de branza oprita .


Poze

Tort aperitiv de Revelion
Tort aperitiv de Revelion - poza 2
Tort aperitiv de Revelion - poza 3
Tort aperitiv de Revelion - poza 4

Întrebări:




Comentarii (72):

04/03/2015

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/01/2014

Super.....

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
31/12/2013

Imi place este ca aspect de vis,ingenioasa,la gust sant curios cand o sa o facem

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
ionescu, 31/12/2013

Arata excelent cum o fi la gust?

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
31/12/2015

Exprimare neclara, incoerenta....

(0) (0) Abuz
26/09/2014

Delicios astazi il fac si eu !!este ziua sotului meu si vreau sa-i fac ceva deosebit! Multumesc!!

(1) (0) Abuz
20/03/2014

Delicioasa

(1) (0) Abuz
08/02/2014

O să-l încerc. Mulţumesc!

(1) (0) Abuz
17/01/2014

Arata f bine

(1) (0) Abuz
10/01/2014

CRED CA ESTE FFFF BUN!

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 8

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort portughez de biscuiți
Tort portughez de biscuiți
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cum sa bei corect de Revelion Cum sa bei corect de Revelion

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează