Petitchef

Rulada din carne de porc

Felul principal
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

    Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

    Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide
    folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de
    cartofi sau pilaf, insotite de muraturi.


Poze

Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc - poza 2
Rulada din carne de porc - poza 3

Întrebări:




Comentarii (36):

11/04/2015

Este incomplecta fiindca nu specifica ce sa facem cu carnea tocata si ceapa

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
10/04/2015

Bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
ele_na
ele_na, 10/10/2013

Carnea tocata? unde,cum o punem?
multumesc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/04/2015

Carnea tocata lipeste

(0) (0) Abuz
08/04/2015

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
01/03/2015

CE FAC CU CARNEA TOCATA?

(0) (0) Abuz
07/01/2015

Si carnea tocata?

(0) (0) Abuz
28/12/2014

Super tare

(0) (0) Abuz
27/12/2014

Nu ati precizat nimic despre umplutura de carne tocata

(0) (0) Abuz
15/10/2014

15 Oct.2014 - Si cu ceapa si carea tocata (150 gr.) ce facem ? Reteta este incompleta si nu merita sa o facem...Mai bine facem compozitia de la chiftelute pe care o punem in tava de chec si iese mai buna...

(2) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
Ruladă cu fructul pasiunii si nucă de cocos
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează