Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

REȚETE





REȚETE

Rulada Dots - Turo Rudi

de (Vizitează situl)
(4.50/5 - 6 voturi)













Ingrediente aluat:
400 gr faina
240 gr unt (margarina)
2 lingurite bicarbonat de sodiu
2 linguri zahar praf
2 linguri cacao
2 galbenusuri ou
200 ml smantana





Ingrediente crema :
1 kg branza dulce
8 galbenusuri
400 gr zahar pudra
6 linguri gris
2 plicuri zahar vanilat
Coaja razuita de la 1 lamaie
200 gr stafide



Alte ingrediente :
Ciocolata de menaj pentru ornat.



Preparare:
Cantitatile date sunt de ajuns pentru a obtine 2 rulade .
400 gr faina,240 gr margarina (unt ),2 lingurite de bicarbonat ,2 linguri zahar pudra , 2 galbenusuri de ou (albusurile le punem deoparte caci le vom folosi la crema), 2 linguri cacao ,si 200 ml smantana amestecam bine pana la omogenizare si obtinem un aluat pe care il vom imparti in 2 parti egale.
Intindem o parte si tapetam o forma de chec cu el in asa fel incat sa ajunga aluatul sa acoperim si umplutura ( il intindem mai mare decat forma de chec si cu marginile ramase in surplus vom acoperi umplutura). .Procedam la fel si cu a doua parte a aluatului.
Acestea fiind facute ne apucam de umplutura. Intr-un vas punem cele 8 albusuri de ou si cele 2 albusuri ramase de la aluat ( deci 10 albusuri de ou ) si le batem spuma . Separat punem 1 kg branza ,8 galbenusuri , 400 gr zahar pudra , 6 linguri gris , 2 plicuri zahar vanilat si coaja razuita de la 1 lamaie (si 200 gr stafide daca va place , eu nu am pus ) si amestecam bine pana se omogenizeaza totul. La aceasta compozitie adaugam albusurile de ou batute spuma si amestecam pana la omogenizare.
Aceasta crema o turnam in formele de chec in care am asezat deja aluatul intins , si acoperim crema cu restul de aluat dupa care dam formele la cuptor .Cuptorul va fi incalzit in prealabil. Se tine pana foaia de deasupra este coapta (putem face proba cu scobitoarea). Dupa ce a copt ,lasam la racit , scoatem ruladele din forma si glazuram cu ciocolata de menaj topita la aburi in care vom pune si putin unt . Se lasa la racit pana se prinde glazura , apoi se poate servi.
Pofta Buna !


Imprimer cette page
de Bucataresele Vesele (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Gogosi in 15 minute

Gogosi in 15 minute
dezgustător
delicios