Petitchef

Rulouri din dovlecei cu sunca si cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata dovlecelul de coaja, se taie felii foarte subtiri pe lung, se sareaza putin si se pune la scurs pe un prosop de bucatarie circa 20 minute. Se scurg, se sterg de apa si se aseaza pe fiecare cate o felie subtire de cascaval si una de sunca.
  • Se pipereaza, se pune putina boia si daca e cazul putina sare. Peste ele se aseaza o bucata mai mica de grisina si se ruleaza fixand-o cu scobitori.
  • Se prajeste in ulei incins si apoi se pun la scurs pe servetele. Sosul se face din usturoi pisat amestecat cu putina boia si cateva linguri de iaurt sau maioneza. Rulourile se servesc cu sosul de usturoi.


Întrebări:




Comentarii:

nina46
nina46, 26/10/2011

Cred ca pot fi coapte si la cuptor !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează