Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Rulouri cu Umplute

15 rețete

INGREDIENTE


  •  Rulouri (15)
  •  Umplute (15)




  
Căutare avansată

Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

58 voturi, 7 comentarii
AntreuriUșor
10 minute40 minute
Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac....
Rețetă Rulouri de Carne Umplute, in Sos

Rulouri de Carne Umplute ,in Sos

6 voturi, 1 Comentariu
Ingrediente : circa 800 gr carne ( sa iasa aproximativ 7-8 felii mai grosute ) 4 oua 3-4 feliute de sunca afumata (costita , kaizer ,? ) ½ legatura patrunjel verde 1 lingurita[...]
Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

1 vot
Timp de preparare: 50 minute Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac.[...]
Rețetă Rulouri umplute

Rulouri umplute

1 vot
?Ingrediente Aluat : 300 g  faina sare apa 50 ml lapte 1 lingura zahar 5  drojdie Pentru umplutura carnat cascava razalit porumb fiert 1 ou pentru uns Amestceam drojdia cu zaharul si laptele,lasam 10[...]
Rețetă RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

13 voturi, 1 Comentariu
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI Intr-o zi fiind intr-un supermarket, din intamplare, pe un raft mai dosit, am dat peste rulouri gata coapte, numai bune de umplut. Mi-am adus aminte de vremurile copilariei, cand le gaseam in orice[...]
Ciupercile și bucătăria românească

Ciupercile și bucătăria românească

407 voturi

Ciupercile sunt un aliment gustos și valoros ce poate înlocui cu brio carnea în alimentația din perioada postului sau în alimentație vegetariană. Proteinele, mineralele și vitaminele conținute de ciuperci oferă organismului energie, iar aroma specială a acestora...

Rețetă RULOURI DIN SUNCA UMPLUTE

RULOURI DIN SUNCA UMPLUTE

7 voturi
Este o reteta foarte populara si mai ales bine venita in sezonul cald de vara sau ca aperitiv si mai ales la sarbatorile de PASTE . Se poate prepara cu ori si ce fel de umplutura, cu deoasebirea ca eu pun in umplutura si gelatina. Cind aceste[...]
Rețetă RULOURI APERITIV si OUA UMPLUTE

RULOURI APERITIV si OUA UMPLUTE

6 voturi
Aceste miniaturi le-am preparat de Revelion, deoarece am sarbatorit acasa, doar noi 4.De aceea nu am facut prea mult, dar ceva linga un pahar de Champagner/Sekt la miezul noptii si nu numai "musai" ca trebuia.... INGREDIENTE RULOURI: - 1 pac.[...]
Rețetă rulouri de carne umplute

rulouri de carne umplute

1 vot
Ai nevoie de: 500 g carne tocata 2 catei de ustroi 1 ou 300 g varza acra 1 gogosar acru putin marar verde putina ceapa verde 3 castraveti acri faina sare , piper Mod de preparare: Carnea se amesteca cu[...]
Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Timp de preparare: 50 minute Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac.[...]
Rețetă Oua umplute

Oua umplute

61 voturi, 9 comentarii
Ouale umplute aproape ca nu lipsesc de la nici o masa feltiva. Sunt gustoase, aspectoase, cu tot felul de umpluturi. Mod de preparare: Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8[...]
Rețetă Cornete umplute

Cornete umplute

38 voturi, 2 comentarii
                                  Varianta mai mare a “ rulourilor umplute “. Daca acelea sunt mici si delicate ,acestea sunt mari si umplute cu crema dorita din belsug . INGREDIENTE: 2 oua, 5 linguri zahar, 100 ml[...]
 

RULOURI DE DOVLECEL SI DE DOVLEAC UMPLUTE CU LEGUME - de post

3 voturi
Este un aperitiv deosebit de gustos, o garnitura speciala pentru preparate din carne si peste, iar pentru zilele de  post este un preparat gustos si hranitor... Astazi le-am servit cu hrean preparat cu sfecla rosie...[...]
 

Rulouri de dovlecei umplute

1 vot
Ingrediente: 700 g dovlecei sare 3 ro?ii uscate 200 g ciuperci Champignons 1 lingur? ulei de m?sline 1/2 leg?tur? ment? 250 g carne tocat? piper 1 pachet legume mediteraneene deshidratate Mod de preparare: Preg?ti?i do­vleceii ?i t?ia?i-i pe[...]
 

Rulouri de porc umplute

1 vot
  Ingrediente:  cate 1/2 legatura patrunjel, busuioc, arpagic 800 g fleica de porc  3 linguri mustar  sare piper   Preparare: Spalati verdeata, apoi tocati-o marunt, iar arpagicul taiati-l inele. Spalati carnea de[...]
 

Rulouri umplute cu carne de vaca

  Ingrediente: 800 g carne slaba de vaca 250 g franzela 2 oua 25 ml ulei 150 g morcovi 125 ml lapte verdeata sare   Mod de preparare: Carnea se taie felii care se bat ca pentru snitel. Franzela se inmoaie in lapte crud, se stoarce si[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Spirala cu ananas

Spirala cu ananas
dezgustător
delicios