Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Rulouri cu Umplute

12 rețete

INGREDIENTE


Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

60 voturi
AntreuriUșor10 minute40 minute
Ingrediente: 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: 400 g salam afumat, 1 ou, sare, piper, 2 lingurite oregano, 1 lingurita enibahar, mac....
Rețetă Rulouri de carne umplute, in sos

Rulouri de carne umplute ,in sos

6 voturi
Felul principalFoarte ușor50 minute30 minute
Ingrediente: - circa 800 g carne - 4 oua - 3-4 feliute de sunca afumata - ½ legatura patrunjel verde - 1 lingurita mica piper macinat - 1 lingura boia dulce - s...
Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

1 vot
Foarte ușor50 minute20 minute
Ingrediente: - 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: - 400 g salam afumat, - 1 ou, sare, piper, - 2 lingurite oregano, - 1 lingurita enibahar, mac....
Rețetă Rulouri umplute cu frisca si capsuni

Rulouri umplute cu frisca si capsuni

15 voturi
DesertFoarte ușor3 ore15 minute
Ingrediente: - 200 ml frisca lichida 300 g capsuni - 200 g branza fina de vaci - rulouri...
Rețetă Rulouri aperitiv si oua umplute

Rulouri aperitiv si oua umplute

8 voturi
Foarte ușor90 minute40 minute
Ingrediente: - 1 pac. aluat de foietaj - 1 ou - ceva sare cu bob mare,seminte de chimen,mac, sesam. - 100 g Camembert - 200 g brinza proaspata de vaci - sare+piper...
Ciupercile și bucătăria românească

Ciupercile și bucătăria românească

436 voturi

Ciupercile sunt un aliment gustos și valoros ce poate înlocui cu brio carnea în alimentația din perioada postului sau în alimentație vegetariană. Proteinele, mineralele și vitaminele conținute de ciuperci oferă organismului energie, iar aroma specială a acestora...

Rețetă Rulouri din sunca umplute

Rulouri din sunca umplute

7 voturi
Foarte ușor30 minute20 minute
Ingrediente: - 300 g cartofi - 200 g morcovi - 100 g boabe mazare(din conserva sau congelate) - 80 g castraveti murati - 120 g mainoneza - 80 g iaurt natur - 50 g/...
Rețetă Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Felul principalFoarte ușor30 minute35 minute
Ingrediente: - 1 pachet aluat foitaj Linco. Pt umplutura: - 400 g salam afumat - 1 ou - sare, piper - 2 lingurite oregano - 1 lingurita enibahar mac....
Rețetă Rulouri umplute

Rulouri umplute

1 vot
?Ingrediente Aluat :300 g  fainasareapa50 ml lapte1 lingura zahar5  drojdiePentru umpluturacarnatcascava razalitporumb fiert1 ou pentru unsAmestceam drojdia cu zaharul si laptele,lasam 10 minute.Punem faina intr-un bol,in mijloc punem[...]
Rețetă rulouri de carne umplute

rulouri de carne umplute

1 vot
Ai nevoie de: 500 g carne tocata2 catei de ustroi1 ou300 g varza acra1 gogosar acruputin marar verdeputina ceapa verde3 castraveti acrifainasare , piper Mod de preparare: Carnea se amesteca cu usturoiul pisat ,oul sare si piper. Varza , gogosarul,[...]
Rețetă Oua umplute

Oua umplute

64 voturi
Ouale umplute aproape ca nu lipsesc de la nici o masa feltiva. Sunt gustoase, aspectoase, cu tot felul de umpluturi. Mod de preparare: Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8 minute dupa[...]
Rețetă Cornete umplute

Cornete umplute

38 voturi
                                 Varianta mai mare a “rulourilor umplute“. Daca acelea sunt mici si delicate ,acestea sunt mari si umplute cu crema dorita din belsug . INGREDIENTE: 2 oua, 5 linguri zahar, 100 ml lapte, 1 lingurita[...]
 

RULOURI DE DOVLECEL SI DE DOVLEAC UMPLUTE CU LEGUME - de post

3 voturi
Este un aperitiv deosebit de gustos, o garnitura speciala pentru preparate din carne si peste, iar pentru zilele de  post este un preparat gustos si hranitor... Astazi le-am servit cu hrean preparat cu sfecla rosie... Gasiti reteta de hrean[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Chec marmorat / marble cake

Chec marmorat / marble cake
dezgustător
delicios