Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Saratele cu branza de oi

De Ana-Maria in Bucatarie
(4.32/5 - 87 voturi)

15 comentarii

 Ingrediente:
1 pachet margarina 250g250g branza de oi framantata sau telemea2-3 linguri lapte1 lingurita bicarbonat de sodiufaina cat cuprinde1 ou mac sau susan
Margarina sa taie cuburi si se lasa la temperatura camerei sa se moaie. 
 Se adauga branza si se amesteca, apoi se adauga laptele si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
 Se incorporeaza faina pane se obtine o coca maleabila dar nelipicioasa. 
 Se framanta si apoi se tintinde o foaie care se impacheteaza ca un cadau, se da la frigider pt minim 2 ore.
 Se scoate de la frigider si se intinde o foaie grosute de 5mm si apoi se taie saratele late de 1cm si lungi de vreo 5cm.
Saratelele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou si se presara cu mac sau cu semnite de susan. 
Se dau la cuptor la foc tare la inceput pana se umfla si apoi se da focul incet sa se coaca in voie cam 15min.
Sunt bune si calde si reci. 
Pofta buna!

Printează pagina
De Ana-Maria in Bucatarie (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5

Oribila!!

5 / 5

Excelente

5 / 5

Great

| i cooked this recipe
5 / 5

Super bune si usor de executat! Felicitari

5 / 5

111

5 / 5

Tare

... click aici pentru a vedea toate comentariile (15)


Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Lasagna

Lasagna
dezgustător
delicios