Ingrediente: 1 kg de somon file sare, piper alb 150 ml vin rose sau alb 2 catei de usturoi 1 lingurita de verdeata uscata(cimbru, busuioc, patrunjel) felii de...
Ingrediente: 4 bucati de file de somon, circa 800-1000 g, cu piele 2 linguri de ulei pentru prajit 4 linguri de boabe de coriandru, macinate grosier 2 lingurie...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: Avem nevoie de o foaie pentru tarte sarate, de data asta am folosit foaie cumparata pentru ca eram in graba mare, un ou, 2 linguri de cascaval ras,...
Ingrediente: 1 kg de spanac - cca 1 l de lapte - 2 linguri mari de ulei - o lingura mare de faina - o capatana de usturoi - sare Sufleu de spanac: 300 g....
Ingrediente: 1 catel usturoi 1 legatura ceapa verde 2 linguri de rosii in bucati 2 linguri unt 400 g paste sare 400 g file de somon sucul de la jumatate de...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...