Petitchef

Sote de mazare cu friganele

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe mazarea in apa cu sare.
  • Intre timp se bat ouale intr-o farfurie adanca si se toarna laptele in alta farfurie adanca.
  • Se trece fiecare felie de paine intai prin lapte, apoi prin ou si se prajeste in ulei pe ambele parti.
  • Se scurge apoi zeama in care a fiert mazarea si se pune sa se soteze in unt, adaugand sare dupa gust.
  • Se adauga la sfarsit mararul tocat.

Rețete inrudite

YouTube

Friganele cu pesto



Întrebări:




Comentarii:

02/12/2013

Reteta clasica. F gustoasa ! Multumiri

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Croissante friganele la cuptor
Croissante friganele la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Frigănele-petitchef
Frigănele-petitchef
10 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friganele cu pesto
Friganele cu pesto
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

French toast sau friganele? French toast sau friganele? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează