Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Spaghete cu pui, ciuperci si smantana la cuptor

de (Vizitează situl)
(4.00/5 - 20 voturi)

1 comentariu









Ingrediente:



1 kg carne pui(pulpe sau aripi)

1 / 2 ceasca lapte

1 cana de pesmet

spaghete

3 linguri pasta tomate

1 cana smantana

1 / 2 ceasca vin alb

1 cutie ciuperci

1 ceapa mare, maruntita

2 catei de usturoi zdrobiti

1 / 2 lingurita de sare

1 / 4 lingurita de piper

200g cascaval



Mod de preparare:



Se scufunda bucatile de pui in lapte si se tavalesc prin pesmet.

Se incalzeste o tigaie cu ulei si se pun bucatile de pui. Se prajesc la foc mediu pana sunt rumenite pe ambele parti.

Spaghetele se gatesc in functie de timpul de pe ambalaj si se scurg.

Se amesteca spaghetele cu pasta de rosii, smantana, vin, ciuperci, ceapa, usturoi, oregano, sare ?i piper si se amesteca bine.

Se pune amestecul intr-un vas pentru cuptor, se rade cascavalul deasupra si se coc aproximativ 1 ora.





Imprimer cette page
de Retete Culinare (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentariisdfsd:

3 / 5

Super


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează...Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătos


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător