Sufleu de branza dulce cu morcovi
Preparare
-
Branza se freaca cu un galbenus si un albus batut spuma. Morcovii curatati si dati pe razatoare se calesc in ulei si putina apa.
-
Laptele se pune la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, apoi se adauga faina dizolvata in putin lapte si se tine pe foc pana devine consistent.
-
Dupa ce se raceste, se amesteca cu morcovii si celalalt albus batut spuma. Se pun cele doua compozitii alternativ, in patru straturi, intr-o forma unsa cu unt. Se unge deasupra cu galbenusul ramas. Se da la cuptor la foc mic 30 de minute apoi se rastoarna.
-
Sufleu de branza dulcePachetele cu spanac si branzaTriunghiuri cu branzaDesert bavarezBudinca de branza de vaci cu nuciBurger de morcoviDesert bavarez cu vanilieBudinca de malai cu branza de vaci.
-
Chiftele cu pasteSufleu de faina cu branzaBudinca cu branza de vaciFile de cod gratinatSufleu de pesteFursecuri cu branza CheshireSupa de broccoli cu branza
.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe