Petitchef

TOCANITA DE CARTOFI CU MACRIS

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa si kaiserul se calesc in putin ulei. Se adauga vreo 2-3 linguri de legume si se continua calirea in ulei vreo 5 minute.
  • Se pun cartofii curatati si taiati dupa preferinte. Se acopera cu apa calda, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba.
  • Din cand in cand se mai adauga apa calda, deoarece scade.
  • Dupa ce cartofii sunt fierti, se pun frunze de macris, spalate bine inainte.
  • Gustati ca sa vedeti daca este destul de acrisor, daca nu, mai puneti macris. Nu trebuie sa fiarba mult pentru ca este foarte crud.
  • Cand serviti tocanita, se mai poate pune macris sau smantana.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează