Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Tocanita din maruntaie de pui

De ELUCUBRATII CULINARE
(3.22/5 - 9 voturi)









Ingrediente:





500 g maruntaie de pui (inimi si pipote),
3 buc ceapa,
2 buc cartofi,
1 foaie de dafin,
200 ml suc de rosii,
50 ml ulei,
50 ml vin rosu,
sare,
piper.




Mod de preparare:



Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt,  se adauga peste carne.

Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.

Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.

Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.

Condimentam cu sare si piper.



Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi (gogosari, gogonele sau pepene).



Bon Appetit!




Imprimer cette page
De ELUCUBRATII CULINARE (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător