Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Tochitura cu Porc

11 rețete

INGREDIENTE




  
Căutare avansată

Rețetă Tochitura din organe de porc

Tochitura din organe de porc

226 voturi
Felul principalUșor
10 minute30 minute
Ingrediente: rinichi ficat inima pulpa de porc sare,vegeta,piper,cimbru, boia dulce si iute 4-5 linguri suc de rosii 4-5 catei de usturoi o ceapa o ju...
Rețetă Tochitura de porc (reteta video)

Tochitura de porc (reteta video)

5 voturi
Felul principalUșor
5 minute30 minute
Ingrediente: Avem nevoie de (pentru 2-3 portii) : 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3 linguri de bulion (3-4 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturo...
Rețetă Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

1188 voturi
Felul principalUșor
10 minute1 oră
Ingrediente: 500 g pulpa de porc 300 g carnati afumati (din pacate eu nu i-am avut) 200 g slanina (idem) 3 linguri untura (sau ulei) 1 pahar vin alb se...
Rețetă Tochitura

Tochitura

56 voturi
Felul principalUșor
20 minute1 oră
Ingrediente: 200g carne de porc 1 piept de pui potrivit 2 carnati 1 ceapa potrivita 300 g ficatei de pui sare, piper 2 linguri bulion 1 cana apa...
Rețetă Tochitura cu arome asiatice :)

Tochitura cu arome asiatice :)

56 voturi
Felul principalFoarte ușor
20 minute30 minute
Ingrediente: Am folosit: 300 gr pulpa de porc 4 felii bacon carnat afumat apa de flori de portocal fulgi de ardei iute curry,sos soia zahar crema de otet b...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

149 voturi

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

 

Tochitura

32 voturi
Felul principalUșor
1 oră30 minute
Ingrediente: • 120 gr ceafa de porc • 100 gr carnati • 3 catei de usturoi • Un ou • 10 gr ulei • 50 gr telemea de vaca • 100 gr sos de rosii • 100 ml vin al...
Rețetă Tochitura cu carne de porc

Tochitura cu carne de porc

557 voturi
Gatim destul de rar cu carne de porc,dar si cand gatim vrem sa mancam ceva buun....Si ce poate fi mai bun daca nu o tochitura?Tin sa mentionez ca reteta nu imi apartine si nici nu este facuta ca la carte ci este adaptata conform gusturilor noastre.De[...]
Rețetă Tochitura de porc

Tochitura de porc

24 voturi
Tochitura este o mancare simpla, si numai buna de facut in zile ca acestea de iarna geroasa. Ingredientele sunt urmatoarele: Carne de porc cca 500 gr Carnati de porc Mamaliga Branza rasa Oua Sare, piper Carnea se taie bucatele potrivite, se[...]
Rețetă Tochitura din organe de porc

Tochitura din organe de porc

8 voturi
               INGREDIENTE:  rinichi  ficat  inima pulpa de porc sare,vegeta,piper,cimbru, boia dulce si iute 4-5  linguri suc de rosii 4-5  catei de usturoi o ceapa o jumatate cana cu vin rosu ,sec o jumatate cana[...]
Rețetă Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

49 voturi
Ingrediente 2 inimi de porc 3-4 rinichi 3-4 rosii sau suc de rosii un catel de usturoi boabe de piper, 2 foi de dafin sare/ delikat Mod de preparare Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati[...]
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

127 voturi

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

 

TOCHITURA PORC

2 voturi
Ingrediente  : 500 gr carne de porc proaspata putin grasuta, 300 ficat de porc, 4 carnati, 2 cepe rosii, o lingura de pasta de tomate si/sau de ardei rosii (optional), 4 catei de usturoi intregi, usturoi pisat dupa preferinte,[...]



Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Salata de cruditati (reteta video)

Salata de cruditati (reteta video)
dezgustător
delicios