Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

TORT CU PISCOTURI SI CREMA DE IAURT

De "Sarea in bucate"
(4.59/5 - 197 voturi)

21 comentarii







AVAND IN CASA MAI MULTE IAURTELE CU FRUCTE SI CEVA FRISCA....M-AM GANDIT SA LE COMBIN SI SA FAC UN DESERT RAPID:)MAI ALES CA ESTE FARA COACERE..DECI IN 15-20 DE MINUTE ESTE GATA PREPARAT:)






INGREDIENTE:



500 GR IAURT CU FRUCTE



IN JUR DE 300 GR FRISCA BATUTA(AVEAM UN TUB SI O CUTIE MAI MICUTA:)



2 PLICULETE GELATINA



PISCOTURI(1/2 PACHET)









PREPARARE:



SE AMESTECA IAURTUL CU FRISCA. GELATINA AM PUS-O LA INMUIAT CU PUTINA APA, APOI CATEVA SECUNDE LA MICROUNDE.AM ADAUGAT-O PESTE IAURT+FRISCA, AM AMESTECAT REPEDE...SI GATA CREMA.






AM TAPETAT O CRATITA CU FOLIE TRANSPARENTA, AM ASEZAT UN STRAT DE PISCOTURI, LE-AM INSIROPAT CU SUC DE PORTOCALE, AM PUS JUMATATE DIN CREMA, ALT STRAT DE PISCOTURI(INSIROPATE) SI PESTE RESTUL DE CREMA.



SE DA LA RECE CATEVA ORE, SAU PESTE NOAPTE CA MINE.



SE ORNEAZA DUPA PREFERINTA..EU AM ARUNCAT CATEVA FELII DE PIERSICA SI 2 FELII DE LAMAI:)
POFTA BUNA!





Imprimer cette page
De "Sarea in bucate" (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5

P

5 / 5

Superrrrrrrrrrrr

5 / 5

AM SA O INCERC TREBUIE SA FIE DELICIOASA

5 / 5

Cea mai tarrre

4 / 5

Super bun

5 / 5

Super bun

... click aici pentru a vedea toate comentariile (21)


Rețete inrudite


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Tocanita de iepure-n cuptor

Tocanita de iepure-n cuptor
dezgustător
delicios