Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Tort la metru

De Retete culinare,Retete ilustrate,Retete usoare,Retete 2010,Carte de bucate,Prajituri,pizza
(4.00/5 - 4 voturi)


Tort la metru


Iti trebuie pentru blaturi:
10 oua
1 cana ulei
2 cani zahar
2 cani faina
mirodeni(esenta de vanilie,si de rom)
2-3 linguri cacao
Pregatesti asa:

Bati albusurile cu zaharul.Freci galbenusurile cu uleiul si adaugi usor albusurile batute spume.Pui si faina treptat si adaugi mirodeniile.Imparti compozitia in 2 parti egale si in cea dea doua adaugi si cacaua,pentru a iesi colorata.Torni ambele compozitii,pe rand,in cate o tava de chec.Lasi la cuptor circa 35-40 de minute.Cand s-a racit putin,tai cele doua blaturi in felii si montezi tortul folosind alternativ cate o felie galbena si una de cacao.Ungi foile cu crema pe care foloresti si la tort cu fructe.Imbraci tortul in crema,iar cand il tai,incepi de la coltul tortului,ca sa iasa alb-negru.

Imprimer cette page
De Retete culinare,Retete ilustrate,Retete usoare,Retete 2010,Carte de bucate,Prajituri,pizza (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:


Rețete inrudite


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăTorturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbători


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător