Petitchef

Varza de Bruxelles dulce

Felul principal
5 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Varzutele de Bruxelles se curata de frunzele galbene, li se taie cotorul si se cresteaza in x cu varful cutitului.
  • Se fierb pe baie de aburi pana se inmoaie. Intre timp se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga supa si se fierbe acoperit cu un capac 2 minute. Se adauga varzutele fierte pe aburi, nucsoara si sarea si se mai lasa sa fiarba 2 minute.
  • Varza de Bruxelles cu ceapa si seminte de pinMancare cu varza de BruxellesVarza de Bruxelles la cuptorVarza rosie cu pereSupa de salata.
  • Legume inabusite cu galusteSarmale de post cu varza dulceMancare scazuta de dovleceiSupa de cresonMancare cu varza murataMancare de varza murata cu struguriRatatouilleSupa-crema de sparanghelSupa frantuzeasca de ceapaSupa de ceapa rosie si sfecla.

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează