Petitchef

Mii de rețete sunt pe Petitchef

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic Votează Arhiva meniurilor
Rulada de pui cu carne tocata
Rulada de pui cu carne tocata

Jumatate din pieptul de pui il tocam impreuna cu morcov, usturoi, ou, sare,...

Antreuri

Ciuperci cu mozzarella si cimbru
Ciuperci cu mozzarella si cimbru

Intr-o tava punem hartie de copt, stropim cu putin ulei de masline si...

Felul principal

Gogosi cu mere
Gogosi cu mere

Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se presara cu zahar si...

Desert


Strugurii...gust de toamna

Strugurii...gust de toamna

Cu o valoare nutritiva mare, strugurii sunt cunoscuti pentru beneficiile lor. Strugurii pot fi folositi pentru a vindeca diverse probleme de sanatate, cum ar fi astmul, bolile de inima, constipatia, indigestia, migrenele, bolile de rinichi, boala Alzheimer si oboseala.
Strugurii cresc nivelul de acid nitric in sange si impiedica dezvoltarea cheagurilor de sange, care reduc astfel atacul de cord. Sucul de struguri reface continutul de fier din organism si previne oboseala. Strugurii au, de asemenea, proprietati anticancerigene si activitate antibacteriana.
In compozitia strugurilor intra vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, D si P, ca si saruri minerale, precum cele de fier, sodiu, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, clor, siliciu, mangan, arsen si crom.


Rețetă Salata Caesar - irezistibilaSalata Caesar - irezistibilaRețetă FougasseFougasseRețetă Oua jumariOua jumariRețetă Pulpa de miel inabusitaPulpa de miel inabusitaRețetă Macrou cu mustarMacrou cu mustarRețetă Egg boats cu cascavalEgg boats cu cascavalRețetă Nuggets de pui facute in casaNuggets de pui facute in casaRețetă Samosas cu branza de capra si miereSamosas cu branza de capra si miereRețetă Sticksuri cu feta si susanSticksuri cu feta si susanRețetă Camembert panéCamembert panéRețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capraRulouri cu carne uscata si branza de capraRețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucolaWrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola

Rețete de sezon

Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Newsletter subscribe


Vezi mai multe reţete

Articole Petitchef

Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Se aseamana cu branza feta greceasca insa particularitatea distinctiva o reprezinta faptul ca produsul este supus operatiilor tehnologice de sarare umeda, respectiv uscata, ceea ce confera nu numai un gust aparte, ci...

Cateva cuvinte despre ...carnea de bibilica

Cateva cuvinte despre ...carnea de bibilica

Este valorificata pentru oua si carnea alba cu gust fin, textura frageda si suculenta, asemanatoare celei de vanat, precum fazanul. Bibilica ajunge sa fie crescuta pe teren domestic pentru prima data in Franta, tara...

Cactusul este super-alimentul anului 2018!

Cactusul este super-alimentul anului 2018!

Specialistii Organizanizatiei Mondiale a Agriculturii si a Centrului International pentru Cercetari Agricole in Zone Aride au lucrat la ce o cercetare in care se aduc argumente pentru consumul constant de cactus....

Dovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece

Dovleacul placintar-rasfatul anotimpului rece

Dovlecii placintari, numiti si dovleci de iarna, sunt rasfatul anotimpului rece. Sarac in calorii si bogat in fibre dietetice si vitamina A, dar delicios si parfumat, dovleacul este preferatul multora dintre noi....

Semintele de canepa si beneficiile lor

Semintele de canepa si beneficiile lor

Promovate de nutritionisti pentru proprietatile lor nutritive valoroase, semintele de canepa, contin toți aminoacizii esentiali, ceea ce le califica drept o sursa completa de proteine, la fel ca si carnea de pui,...

Plante care ajuta digestia

Plante care ajuta digestia

Tulburarile de digestie sunt tot mai prezente in societatea actuala, apar la orice varsta, inclusiv la copii, iar principala cauza este reprezentata de un stil de viata ce include o alimentatie saraca in fibre, dar...

Cateva cuvinte despre...Ciresele Amarena

Cateva cuvinte despre...Ciresele Amarena

Ciresele Amarena sunt mai mici decat cele obisnuite, mai inchise la culoare si cu un gust dulce-amarui si o aroma intensa. Cultivate in general in Italia, in regiunile Modena si Bologna, sunt adesea comercializate...

Cateva cuvinte despre…ciresele Maraschino

Cateva cuvinte despre…ciresele Maraschino

Ciresele Maraschino sunt folosite folosite ca garnituri sau decoruri in diferite preparate de patiserie, cofetarie, gelaterie dar si ca ingrediente in retetele unor cocktail-uri clasice cum ar fi: Manhattan, Pearl...

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze

Panko este preparat din painea de la care a fost indepartata coaja, motiv pentru care ofera o textura mai aerata decat cele mai multe tipuri de pesmet din bucatariile occidentale.

Vezi mai multe articole

Videoclipuri