- Home
- Rețete
- Biscuiti
- Biscuiti cu cacao
- Acadele? mai ghiciti o data - salam de biscuiti
Acadele? mai ghiciti o data - salam de biscuiti
Preparare
- Pune zaharul, untul, laptele si cacaoa la fiert intr-o craticioara. La foc mic amesteca din cand in cand, sa se formeze un sos. Sosul nu trebuie sa fie foarte gros.
- Lasa sosul sa se racoreasca putin. Amesteca in el esenta de rom. Pune biscuitii intr-un castron si amesteca-i cu rahat si alune. Toarna melasa, daca folosesti Toarna sosul de cacao si incepe sa framanti compozitia cu mana, pana ce toate se leaga.
- Daca e foarte subtire compozitia mai pune biscuiti. Daca e prea densa compozitia, pune putin lapte.
- Imparte compozitia in doua, pune o jumatate pe folie si formeaza un sul. Preseaza putin, ca sa nu fie gauri in salam. Infasoara salamul in folie.
- Fa acelasi lucru pentru a doua jumatate de compozitie. Pune-le la frigider pana a doua zi Taie feliute salamul si serveste-l ca desert.
Poze
Video sugerat
YouTube Biscuiti vienezi
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe