Petitchef

Alune caju prajite cu miere si nuca de cocos

Altele
4 porții
5 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 lingura de ulei de arahide

2 linguri de miere

250 g alune caju crude

120 g miez de nuca de cocos deshidratat

2 ardei iuti rosii, curatati de seminte si tocati marunt

2 cm bucata de ghimbi

sare

piper negru, proaspat macinat

Preparare

  • Se rade ghimbirul si se stoarce razatura pentru a colecta sucul. Se combina acesta cu mierea.
  • Se incinge uleiul intr-un wok, sau tigaie mare, si se adauga mixtura de miere. Se amesteca 5-6 secunde.
  • Se adauga alunele si miezul de nuca de cocos si se prajesc pana ce se rumenesc.
  • Se adauga ardeii iuti, sare si piper. Se amesteca pana ce ingredientele sunt bine onogenizate. Se servesc alunele calde, sau reci.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Brigadeiros cu nuca de cocos
Brigadeiros cu nuca de cocos
5 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ananas la cuptor cu nuca de cocos si miere
Ananas la cuptor cu nuca de cocos si miere
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuburi cu nuca si cocos
Cuburi cu nuca si cocos
4 porții
1h20m
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Deserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosUleiul din nuca de cocos - un aliment complexUleiul din nuca de cocos - un aliment complexCaju – nici nuca, nici fructCaju – nici nuca, nici fruct

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: