Petitchef

Ardei iute in otet

Altele
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Ardei iute

zahar

otet din vin




boabe mustar

piper boabe

stafide pentru a lua iuteala

Preparare

  • Se aseaza ardeii in borcane dupa ce au fost spalati si zvantati.
    Printre ei se pun catei de usturoi taiati pe jumatate sau intregi, cateva felii de ceapa, bucatele de hrean, boabe de mustar si boabe de piper. Pentru a lua din iuteala este recomandat sa puneti stafide (200 g cam la 1kg de ardei iuti).
  • Zeama se face astfel:
    O treime otet, restul apa si cateva linguri zahar (dupa gust). Pentru cei care nu au restrictie la sare se pune si sare dupa gust. Daca locul de depozitare nu este destul de racoros, puteti pune si un pliculet de conservant.
    Astfel, veti avea ardei iuti pana in vara.

Poze

Ardei iute in otet, poza 1Ardei iute in otet, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ardei iute in otet cu sau fara sare
Ardei iute in otet cu sau fara sare
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii7 motive sa consumam ardei grasi7 motive sa consumam ardei grasi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: