Petitchef

Ardei iuti la borcan

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor.
  • Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine sterilizate si asezate pe lame de cutit.
  • Se infileteaza capacele si se tin la loc cald pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Ardei iuti la borcan, poza 1
Ardei iuti la borcan, poza 2
Ardei iuti la borcan, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Florica, 14/09/2019

Mi se pare excelenta reteta , acuma vreau s-o fac . Multumesc !

(0) (0) Abuz
03/10/2011

Formula foarte buna...........BRAVO

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014 Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: