Petitchef

Ardei iuti la borcan

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg ardei iuti

500 ml otet de vin alb

1 l apa

5 linguri de zahar

1 lingura si jumatate de sare grunjoasa

1 lingurita piper boabe

2 foi de dafin

Preparare

  • Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor.
  • Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine sterilizate si asezate pe lame de cutit.
  • Se infileteaza capacele si se tin la loc cald pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Poze

Ardei iuti la borcan, poza 1Ardei iuti la borcan, poza 2Ardei iuti la borcan, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Frigarui de pui cu ardei


Comentarii:

Florica, 14/09/2019

Mi se pare excelenta reteta , acuma vreau s-o fac . Multumesc !

(0) (0) Abuz
03/10/2011

Formula foarte buna...........BRAVO

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Red velvet cake
Red velvet cake
10 porții
4h25m
Dificil
5 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ardei iuti in otet
Ardei iuti in otet
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii7 motive sa consumam ardei grasi7 motive sa consumam ardei grasiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: