Besciamella

(4.00/5 - 2 voturi)

Ingrediente

- 100 g unt
- 80 g faina
- un litru de lapte
- un picut de sare
- un pic de nucsoara
- 2 linguri de parmezan ras

Preparare

Etapa 1

Intr-o tigaita topim untul, dam la o parte de pe foc, iar cind acesta este un pic caldut, adaugam cite un pic de faina amestecind continuu ca sa nu faca "cocoloase".

Etapa 2

Dupa ce a incorporat toata faina, incet incepem sa adaugam cite un pic de lapte caldut, amestecind incontinuu. Cind am terminat laptele, adaugam un pic de sare si nucsoara si putem tigaita din nou pe foc mijlociu.

Rețete inrudite


Întrebări:










Punctează această reţetă:



Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale