Petitchef

Bors de loboda

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
4-5 legaturi de loboda

2 cartofi ( sau orez)

6 fire ceapa verde

6 fire usturoi

sare, ulei

1 l bors


optional: 1 pahar smantana ( daca nu suntem la post)

Preparare

  • 1.Cartofii curatati si spalati ii taiem in cubulete mici, apoi ii punem la fiert in apa calda; cam dupa un sfert de ora, cand acestia au inceput a se inmuia, adaugam peste supa: ceapa tocata marunt, usturoiul tocat si loboda taiata in fasii.

    2. Continuam fierberea inca vreo 20 min, aoi saram dupa gust si acrim cu bors fiert separat.

    3. La final punem si o lingura de ulei si leustean tocat, iar apoi luam oala de pe foc.Dregem cu smantana dupa gust, direct in farfurie.

    Foarte gustos rece, servit alaturi de mamaliguta calda si ceapa verde cu sare!

Poze

BORS DE LOBODA, poza 1BORS DE LOBODA, poza 2BORS DE LOBODA, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bors cu afumatura si cartofi
Bors cu afumatura si cartofi
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de loboda cu usturoi
Bors de loboda cu usturoi
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bors de gaina cu loboda
Bors de gaina cu loboda
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura!Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: