Petitchef

Bors de sfecla rosie, cu grausor

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1-2 buc. sfecla rosie,

1 buc praz,


1 radacina de patrunjel,


1 telina mica,

1 ceapa potrivita,

1 legatura ceapa verde,

1 legatura stevie,

1 legatura hasmatuchi

1 legatura marar,

1 legatura grausor

3-4 cartofi,

1/2 litru bors de putina,

sare,

leustean.

Preparare

  • Se pune la fiert apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii.
  • Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de cartofi cu sfecla rosie !
Bors de cartofi cu sfecla rosie !
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.