Petitchef

Bors de sfecla rosie, cu grausor

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune la fiert apa cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii.
  • Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de cartofi cu sfecla rosie !
Bors de cartofi cu sfecla rosie !
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: