Petitchef

Brownie clasic

Altele
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor
Brownie clasic
  • (4.86/5 - 14 voturi)
  • 1
  • 11
Brownie clasic
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g de ciocolata neagra

4 oua

125 g de unt

150 g de zahar

80 g de faina

esenta de vanilie

100 g de nuci prajite si tocate mare

Preparare

  • Ciocolata rupta bucati, se pune intr-un vas pe baine-marie impreuna cu untul taiat cubulete. Se amesteca cu o spatula, pâna se topeste uniform. Nuca se da la cuptor sa se prajeasca putin, apoi se toaca in bucati potrivit de mari.
  • Folosind un mixer electric se bat ouale cu zaharul. Se mareste viteza pana devine o crema. Se adauga ciocolata racita putin, vanilia si faina Se amesteca la urma si cu nucile tocate.
  • Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se rastoarna compozitia. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se taie în patrate sau ce forme doriti.


Comentarii:

17/01/2013

Foartebun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: