Petitchef

Bulion de ardei

Altele
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Rosiile se spala, se inlatura cotorul si se dau prin masina de rosii speciala care inlatura coaja si semintele. Ardeii si gogosarii se spala, se taie coditele si se curata de seminte.
  • Atat ardeii kapia, ardeii grasi si gogosarii se dau prin masina de tocat. Amestecam rosiile cu ardeii si se pun la fiert. Se lasa la fiert ~ 30 minute de cand da in clocot. Amestecam sa nu se lipeasca.
  • Bulionul se lasa sa se raceasca dupa care se pune la borcane. Borcanele se pun la fiert in bain-marie.


Întrebări:




Comentarii:

22/09/2011

Nu i chiar sofisticat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Omletă cu ardei și dovlecel
Omletă cu ardei și dovlecel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

7 motive sa consumam ardei grasi 7 motive sa consumam ardei grasi Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează