Petitchef

Castraveti murati pentru iarna

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 - 4 kg castraveti

piper boabe

coriandru boabe

5 l apa

5 linguri sare

5 linguri zahar

100 ml otet

boabe de mustar



o ceapa rondele

rondele de morcov

marar uscat

1-2 pliculete conservant daca nu sunt depozitati in locuri destul de racoroase

Preparare

  • Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan.
  • Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar uscat,rondele de morcov.
  • Se amesteca totul pina se topesc sarea si zaharul si se toarna peste castravetii din borcan.
  • Deasupra castravetilor se pun radacini de hrean si marar uscat.
  • Se leaga borcanul cu celofan si se pune pentru iarna.

Poze

Castraveti murati pentru iarna, poza 1
Castraveti murati pentru iarna, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

24/08/2013

Este forte bunaaa reteta

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Aiurea

(0) (0) Abuz
16/07/2013

Nui nimic bun cum e in rominia complimenteeeee laura

(0) (0) Abuz
29/08/2012

BUUUUNNN.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Castraveti murati la rece
Castraveti murati la rece
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Castraveti murati
Castraveti murati
5 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Castraveti murati pentru iarna
Castraveti murati pentru iarna
6 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.