Petitchef

Chec cu dovleac

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor
  • votează acum
 

Ingrediente

Numarul de porții: 6
450 g dovleac

675 g faina

230 g unt

300 g zahar tos

160 g zahar brun

4 oua

4 lingurite praf de copt

esenta de vanilie

scortisoara

1/2 lingurita ghimbir

1/2 lingurita cuisoare

jumatati de nuca

Preparare

  • Incalzim cuptorul la 180 grade. Radem dovleacul si il calim in putina apa,
    pana devine ca un piure.
  • Mixam untul cu zaharul pana se topeste. Adaugam pe rand ouale,amestecand bine dupa fiecare adaugam esenta de vanilie si restul mirodeniilo si mixam la viteza mare pana cand compozitia devine spumoasa.
  • Adaugam piureul de dovleac si faina amestecata cu praful de copt si amestecam bine. Compozitia rezultata o turnam intr-o tava iar deasupra presaram nuca.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSemintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoaseSemintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: