Petitchef

Coltunasi cu carne

Altele
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
100 g carne rasol fiarta

1 ou

1/2 coaja ou plina cu apa rece

faina cat cuprinde

sare (pt aluat)

1 ceapa mica

1 ;omgira de imt

1 lingurita bulion

Preparare

  • Se sparge oul, se adauga o jumatate de coaja plina cu apa rece, se amesteca, se pune putina sare si se cerne deasupra faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se intinde imediat sub forma de foaie.
  • Se taie foaia in patrate cu latura de 4 cm, se pune umplutura pe un colt, se lipesc patratele in triunghi, apoi se pun apa care clocoteste.
  • Umplutura se pregateste din carne tocata, in amestec cu ceapa si un praf de sare, calite in putin ulei. Cand umplutura nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se raceste, dupa care se foloseste.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Coltunasi cu brinza
Coltunasi cu brinza
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Coltunasi cu carne
Coltunasi cu carne
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne
Kashik berek shorba -supa de coltunasi cu carne
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ceviche
Ceviche
2 porții
6 ore
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: