Petitchef

Conopida pane

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 conopida mai marisoara

2 oua

faina

ulei

delikat

sare, piper.

Preparare

  • A desfacut conopida in buchetele si a cufundat-o in apa fierbinte cu un praf de sare pana am putut sa o patrund cu o furculita. A scos conopida si a lasat-o la scurs.
  • Intre timp, am batut bine ouale, am adaugat condimentele, putina apa rece si faina. Aluatul trebuie sa fie un pic mai gros ca cel de clatite.
  • Trecem fiecare buchetel de conopida prin acest aluat si prajim in ulei incins.
  • Scoatem conopida pe un servetel de hartie ca sa mai absoarba din ulei, apoi o puteti savura cu sosul de usturoi.

Poze

Conopida pane, poza 1Conopida pane, poza 2Conopida pane, poza 3



Comentarii:

10/05/2016

A absolut minunata!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/10/2013

Foarte delicioasa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Conopida pane
Conopida pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida pane cu sos de usturoi
Conopida pane cu sos de usturoi
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Romanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: